tag:blogger.com,1999:blog-5632709769718512852.post4383141755511550699..comments2024-03-28T10:20:16.761+01:00Comments on wegefaza: Hummus z pieczoną dyniąAguhttp://www.blogger.com/profile/16697013389349854802noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5632709769718512852.post-54044146075319979302014-09-03T10:35:08.481+02:002014-09-03T10:35:08.481+02:00ja też w pomidorach i papryce tkwię ciągle po uszy...ja też w pomidorach i papryce tkwię ciągle po uszy (suszenie póki co na tapecie i keczupy) i nie zamierzam przestawać, ale jak zobaczyłam hokkaido to nie mogłam sobie odmówić :) Aguhttps://www.blogger.com/profile/16697013389349854802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5632709769718512852.post-14391993232239153782014-09-03T09:11:21.946+02:002014-09-03T09:11:21.946+02:00Robiłam podobną pastę(bez sezamu) w ubiegłym roku ...Robiłam podobną pastę(bez sezamu) w ubiegłym roku i bardzo nam smakowała:)W tym roku jeszcze ani razu nie sięgnęłam po dynię,bo wciąż tkwię w pomidorach i papryce.Przetwory pochłaniają lwią część czasu:(Wychodzę z założenia,że jeszcze zdążę. Sezon wszak dopiero się zaczyna:)Sylwiahttps://www.blogger.com/profile/00700466163500943266noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5632709769718512852.post-82167205456378814942014-09-01T22:43:25.027+02:002014-09-01T22:43:25.027+02:00Intrygujący pomysł :)Intrygujący pomysł :)ginhttps://www.blogger.com/profile/06905248107139422233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5632709769718512852.post-68784622710430928572014-09-01T07:02:39.265+02:002014-09-01T07:02:39.265+02:00już mam zapisany pomysł na hummus z dyni, od razu ...już mam zapisany pomysł na hummus z dyni, od razu gdy go zobaczyłam, wiedziałam, że muszę zrobić! to będzie idealne smarowidło na kanapki do szkoły :)teenager ;)https://www.blogger.com/profile/05589606041821698790noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5632709769718512852.post-86926049392099839462014-08-31T16:16:14.194+02:002014-08-31T16:16:14.194+02:00pyyyyyycha, zjadłabym całe od razu, jako fanka dyn...pyyyyyycha, zjadłabym całe od razu, jako fanka dyni hokkaido ;)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com